Ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια

Asfaleiagiamena.gr |

Η οδική βοήθεια δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές καλύψεις των ασφαλιστήριων συμβολαίων, ωστόσο αποτελεί μία πολύ σημαντική κάλυψη για κάθε πρόγραμμα.

Αυτό που πρέπει να υπολογίσετε όταν κάνετε μία νέα ασφάλεια, είναι ότι θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο να συμπεριλάβετε εξ’ αρχής την κάλυψη οδικής βοήθειας στο συμβόλαιό σας, σε σχέση με την αγορά οδικής βοήθειας τη στιγμή που θα τη χρειαστείτε. Μελετήστε, λοιπόν, από πριν τις επιλογές σας και συμπεριλάβετέ την απευθείας στο νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια!

Πάρτε άμεσα προσφοράκαι εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.

Κόστος οδική βοήθειας

Εάν δεν έχετε συμπεριλάβει την κάλυψη οδικής βοήθειας στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας για οτιδήποτε χρειαστείτε -σε περίπτωση ατυχήματος συνηθίζεται να το προσφέρουν δωρεάν οι ασφαλιστικές εταιρείες- τότε η οδική βοήθεια μπορεί να σας κοστίσει αρκετά, φτάνοντας τα 50-55€/έτος.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε μεμονωμένα οδική βοήθεια, εάν για παράδειγμα μείνει το αυτοκίνητό σας από μπαταρία, τότε θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια ετήσια συνδρομή εκείνη τη στιγμή. Εν αντιθέσει, εάν τη συμπεριλάβετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, τότε το κόστος φθάνει μόλις τα 10-20€.

Φθηνή ασφάλιση με οδική βοήθεια

Για να βρείτε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σας ταιριάζει και συμπεριλαμβάνει κάλυψη οδικής βοήθειας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι αναζήτηση στο AsfaleiaGiaEmena.gr για να επιλέξετε ανάμεσα από τα προτεινόμενα προγράμματα. Συγκρίνετε τα συμβόλαια μεταξύ τους, βάσει των προσφερόμενων καλύψεων και του κόστους τους.

Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία σας και βρείτε τις προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας. Δείτε το επιπλέον κόστος καλύψεων, όπως η οδική βοήθεια και η νομική κάλυψη και επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, για το νέο συμβόλαιό σας.

Το κόστος μιας ετήσιας ασφάλισης αυτοκινήτου φθάνει περίπου τα 90€ και το επιπλέον κόστος της οδικής βοήθειας τα 15€. Σε περίπτωση που αγοράσετε μεμονωμένο πρόγραμμα οδικής βοήθειας τη στιγμή που θα τη χρειαστείτε, τότε το κόστος ξεκινάει από τα 55€.

Είναι ξεκάθαρο ότι όχι μόνο μειώνεται αρκετά το κόστος εάν επιλέξετε να συμπεριλάβετε την κάλυψη οδικής βοήθειας στο συμβόλαιό σας, αλλά έχετε την ασφάλεια ότι γνωρίζετε ποιον να καλέσετε τη στιγμή που θα χρειαστείτε άμεση βοήθεια. Επομένως, η κάλυψη οδικής βοήθειας στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο καταφέρνει να σας γλιτώσει χρήματα και άγχος.

 

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια!

Πάρτε άμεσα προσφοράκαι εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.