Ασφάλεια αυτοκινήτου

Βρείτε και συγκρίνετε τις πιο συμφέρουσες ασφάλειες αυτοκινήτου. Στο AsfaleiaGiaEmena.gr θα βρείτε προσφορές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες για να καταλήξετε σε αυτή που ταιριάζει σε εσάς.

Asfaleiagiamena.gr |

Τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου

Στη σελίδα μας θα βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις και προσφορές στις ασφάλειες αυτοκινήτου. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές και τις παροχές, για να καταλήξετε σε μία πλήρως ενημερωμένη απόφαση για το ποια ασφαλιστική εταιρεία θα εμπιστευθείτε.

Επιλέξτε μεταξύ των πιο αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας, συγκρίνετε τις τιμές και τις παροχές τους και επιλέξτε την ασφάλεια που καλύπτει τις ανάγκες σας. Βρείτε τις καλύτερες τιμές για την ασφάλεια αυτοκινήτου που αναζητάτε, με την πιο οικονομική επιλογή να μην ξεπερνάει τα 65€ το χρόνο!

 

                       Βρείτε στο AsfaleiaGiaEmena.gr την κατάλληλη ασφάλεια για εσάς

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική στη χώρα μας και απαγορεύεται από το νόμο να κυκλοφορούν οχήματα χωρίς ασφάλιση. Ακόμα και κατά την αγορά καινούριου οχήματος από αντιπροσωπεία, θα πρέπει να επιδείξετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ώστε να σας επιτρέψουν να αποχωρήσετε.

Η λάθος επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας ή κάλυψης, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη οικονομική επιβάρυνσή σας. Το λάθος ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά κοστοβόρο και να μην λαμβάνετε τις απαραίτητες καλύψεις για τα χρήματα που ξοδεύετε. Εμπιστευθείτε, λοιπόν, τη διαδικασία του «…» για να συγκρίνετε εταιρείες και συμβόλαια και καταλήξτε σε μια ενημερωμένη και σωστή απόφαση, που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

                          

                                  Η κατάλληλη ασφάλεια για τις ανάγκες σας

  Ανάλογα με το όχημα που διαθέτετε θα καταλήξετε και στην αντίστοιχη ασφάλεια αυτοκινήτου. Για ένα καινούριο αυτοκίνητο, για παράδειγμα, προτιμάται να κάνετε ένα συμβόλαιο μικτής ασφάλειας για τα πρώτα χρόνια, έως ότου μειωθεί η αξία του κατόπιν της αγοράς.

  Η μικτή ασφάλεια σας καλύπτει σχεδόν σε κάθε συνθήκη, από μικροατυχήματα, έως κλοπή του αυτοκινήτου. Για την αγορά νέου αυτοκινήτου με δανειοδότηση, η τράπεζα απαιτεί να διαθέτετε μικτή ασφάλεια, ώστε να είναι η ίδια εξασφαλισμένη, έως ότου αποπληρώσετε το δάνειο.

  Στη χώρα μας αποτελεί κανόνα οι ασφαλιστικές εταιρείες να παρέχουν διαφορετικά πακέτα κάλυψης. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε μία αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία θα καλύπτει σε κάθε περίπτωση εσάς και το όχημά σας.

                           Επιλέξτε τις κατάλληλες καλύψεις για το αυτοκίνητό σας

  Βάσει νόμου οφείλετε να έχετε συμβόλαιο τουλάχιστον βασικής κάλυψης, η οποία να διαθέτει τις υποχρεωτικές καλύψεις. Επίσης, υποχρεούστε να έχετε κάλυψη προς τρίτους, δηλαδή να μπορεί η ασφάλειά σας να αποζημιώσει κάποιον, σε περίπτωση που προκαλέσετε ατύχημα.

  Πάντοτε σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις στο συμβόλαιό σας, όπως κάλυψη για θραύση κρυστάλλου, μικτή κάλυψη, η οποία σας καλύπτει οποιαδήποτε ζημιά -ακόμα και δικής σας υπαιτιότητας (εκτός από περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών και παράνομης οδήγησης), νομική κάλυψη, με την οποία δικαιούστε δικηγόρο σε περίπτωση ατυχήματος, όπως και οδική κάλυψη, όπου σας προσφέρεται οδική βοήθεια εάν «μείνει» το αυτοκίνητό σας ή χρειαστείτε οτιδήποτε. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυξάνεται το κόστος του ασφαλιστηρίου σας, ωστόσο αυξάνονται και οι καλύψεις που σας προσφέρονται.

  Το πιο οικονομικό συμβόλαιο ασφάλειας που μπορείτε να έχετε είναι η βασική ασφάλεια, η οποία διαθέτει τις υποχρεωτικές καλύψεις. Έπειτα υπάρχουν πακέτα καλύψεων ή μικτή ασφάλεια, τα οποία διαθέτουν διαφορετικές υπηρεσίες, σας καλύπτουν διαφορετικά προβλήματα, όμως κοστίζουν παραπάνω από την βασική ασφάλεια.

  Φυσικά, ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Στο «…» μπορείτε να βρείτε και να συγκρίνετε όλα τα πακέτα ασφαλίσεων που επιθυμείτε.

      Παράγοντες που καθορίζουν το κόστος των ασφαλιστήριων συμβολαίων

  Το κόστος του εκάστοτε συμβολαίου μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, μερικοί από τους οποίους είναι η περιοχή στην οποία θα κινείται το αυτοκίνητο, η ηλικία του οχήματος, η ηλικία του οδηγού, η μάρκα του αυτοκινήτου, όπως και τα κυβικά του. Υπολογίστε ότι όσο πιο καινούριο είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο υψηλό θα είναι το κόστος της ασφάλισής του.

  Φυσικά, ένα συμβόλαιο που αφορά αυτοκίνητο το οποίο θα κινείται κατά κύριο λόγο στην επαρχία, θα είναι πιο οικονομικό σε αντίστοιχο όχημα που κινείται σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Το ίδιο ισχύει και για νέους οδηγούς που έχουν στην κατοχή τους δίπλωμα για λιγότερο από 1 χρόνο ή είναι κάτω των 23 ετών. Σε αυτά τα συμβόλαια υπάρχει επασφάλιστρο, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει αύξηση κατά 20-25% στα ασφάλιστρα, καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει τον οδηγό ως άτομο με υψηλές πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα.

  Προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο οποίο θα καταλήξετε, συγκρίνοντας τιμές και καλύψεις μέσα από την ιστοσελίδα μας. Βρείτε τις πιο οικονομικές και συμφέρουσες επιλογές, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Online ασφάλεια ή ασφαλιστικός πράκτορας;

  Η online ασφάλιση σίγουρα θα σας προσφέρει πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να συγκρίνετε πολλά διαφορετικά πακέτα μεταξύ τους, από διαφορετικές εταιρείες. Έτσι, θα μπορέσετε να καταλήξετε σε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

  Ο ασφαλιστής σας, συνήθως, θα σας προτείνει κάποιο πακέτο με την εταιρεία που συνεργάζεται, ώστε να έχει ο ίδιος μεγαλύτερο κέρδος, από το δικό σας συμβόλαιο.

  Αναζητήστε τα προσφερόμενα συμβόλαια από όλες τις εταιρείες και καταλήξτε σε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Κάντε την έρευνά σας στο AsfaleiaGiaEmena.gr και βρείτε το επόμενο συμβόλαιό σας!

                               Σύγκριση τιμών σε ασφάλειες αυτοκινήτου

  Για να μπορέσετε να βρείτε τις πιο οικονομικές επιλογές σε ασφαλιστήρια συμβόλαια, θα πρέπει να συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ των συμβολαίων, όπως και τις παροχές του καθενός από αυτά. Εμείς φροντίζουμε να σας παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, για να βρείτε άμεσα και γρήγορα την πιο συμφέρουσα επιλογή.

  Δείτε τις ετήσιες τιμές των ασφαλιστηρίων και εξοικονομήστε μεγάλο ποσό από το κόστος των ασφάλιστρων, καθώς μπορείτε να επιλέξετε την πλέον οικονομική ασφάλιση για το όχημά σας. Στη χώρα μας δραστηριοποιούνται πλήθος αξιόπιστων και φερέγγυων ασφαλιστικών εταιρειών, για να μπορέσετε να επιλέξετε με ποια θα συνεργαστείτε, χωρίς φόβο και άγχος.

                                   Ασφάλεια αυτοκινήτου σε λίγα μόνο βήματα

  Η διαδικασία του συμβολαίου ασφάλειας αυτοκινήτου, πλέον δεν είναι χρονοβόρα και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα μόλις βήματα.

  Αρχικά, ξεκινήστε από το site μας και αναζητήστε προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, συμπληρώνοντας μόνο τα ατομικά σας στοιχεία.

  Έπειτα, επιλέξτε τις καλύψεις που επιθυμείτε να διαθέτει το νέο σας πακέτο ασφάλισης. Προχωρήστε στην επιλογή διάρκειας του συμβολαίου. Μπορείτε να επιλέξετε από συμβόλαια ενός μήνα έως ένα χρόνο, πάντοτε με την πιο συμφέρουσα οικονομική επιλογή να είναι αυτή της διάρκειας ενός έτους.

  Επόμενο βήμα είναι η σύγκριση των τιμών μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών, για να καταλήξετε σε αυτή που σας συμφέρει περισσότερο. Τέλος, επιλέξτε την εταιρεία που σας καλύπτει και εκδώστε online την ασφάλεια αυτοκινήτου σας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα την έχετε παραλάβει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.

  Διαφορετικές ασφάλειες και επιπλέον καλύψεις

  Οι κυριότεροι τύποι ασφάλειας που επιλέγει η πλειονότητα του κόσμου, είναι η βασική και η μικτή κάλυψη.

  Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η βασική ασφάλεια, σας παρέχει τις απολύτως υποχρεωτικές καλύψεις, τις ελάχιστες δηλαδή που απαιτεί ο νόμος απέναντι σε τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι εάν προκαλέσετε ζημιά στο όχημά σας, θα πρέπει να την καλύψετε οι ίδιοι, εάν όμως προκαλέσετε ζημιά σε άλλο όχημα, θα το καλύψει η ασφάλειά σας.

  Στην μικτή ασφάλεια το αυτοκίνητό σας είναι καλυμμένο σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και εάν είστε οι ίδιοι υπαίτιοι ατυχήματος. Σε περίπτωση που προκαλέσετε ατύχημα, λοιπόν, η ασφαλιστική σας θα καλύψει τόσο τις ζημιές που προκαλέσατε στο άλλο όχημα, όσο και αυτές που προκαλέσατε στο δικό σας.

  Να θυμάστε, βέβαια, ότι στη μικτή ασφάλεια συνηθίζεται να υπάρχει και το ποσό που ορίζεται στο συμβόλαιό σας, το οποίο θα πληρώσετε εσείς, εάν είστε υπεύθυνοι για την πρόκληση ατυχήματος. Το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο ονομάζεται απαλλαγή, το πληρώνετε εσείς και το υπόλοιπο κόστος το καλύπτει η ασφάλειά σας. Εάν, δηλαδή η απαλλαγή που έχετε ορίσει στο συμβόλαιό σας είναι τα 200€ και το κόστος της ζημιάς είναι 1000€, εσείς θα πληρώσετε τα 200€ και η ασφάλεια θα καλύψει τα εναπομείναντα 800€.

   

  Νομική κάλυψη

  Εάν στο συμβόλαιό σας έχετε συμπεριλάβει νομική προστασία, σε περίπτωση που χρειαστείτε δικαστική βοήθεια για κάποια αποζημίωση, τότε σας παρέχεται δικηγόρος, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς κάποιο επιπλέον ποσό.

  Κάλυψη πυρός και κλοπής

  Με τις συγκεκριμένες καλύψεις, σας δίνεται αποζημίωση εάν το όχημά σας καταστραφεί από πυρκαγιά ή εάν το όχημά σας κλαπεί και δεν βρεθεί εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος -συνήθως 90 ημερών.

  Αποζημίωση για αερόσακους και ζώνες

  Η συγκεκριμένη κάλυψη σας αποζημιώνει για να κλείσετε τους αερόσακους και τους προεντατήρες από τις ζώνες. Σε περίπτωση ατυχήματος, η συγκεκριμένη ζημιά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά κοστοβόρα, ενώ εάν την έχετε συμπεριλάβει στο ασφαλιστήριό σας, θα καλύψει τα έξοδα η ασφαλιστική εταιρεία σας.

  Αποπληρωμή κόστους online ασφάλειας

  Τα online συμβόλαια αποπληρώνονται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές. Αφότου επιλέξετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σας ταιριάζει, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή με την εισαγωγή των στοιχείων χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό τράπεζας με την οποία συνεργάζεται η ασφαλιστική εταιρεία σας.

  Ξεκινώντας με την έρευνα για την έκδοση προσφορών από τις εταιρείες, εισάγετε τα στοιχεία σας και τις καλύψεις που επιθυμείτε για το νέο σας συμβόλαιο. Στη σελίδα μας θα βρείτε προσφορές από όλες τις εταιρείες, για να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα.

  Άλλωστε, είναι πλέον πολύ εύκολο να βρείτε την καλύτερη προσφορά, μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί να γνωρίζετε πού να την αναζητήσετε. Για αυτό το λόγο, η σελίδα μας σας παρέχει πρόσβαση στις προσφορές όλων των ασφαλιστικών εταιρειών, για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

  Πράσινη κάρτα

  Σε περίπτωση που προετοιμάζεστε για ταξίδι στο εξωτερικό με το όχημά σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτετε πράσινη κάρτα, ώστε η ασφάλειά σας να βρίσκεται σε ισχύ. Την πράσινη κάρτα θα την λάβετε μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, στο email σας.

  Στην πράξη, η πράσινη κάρτα πιστοποιεί ότι το όχημά σας διαθέτει ασφάλεια αστικής ευθύνης στο εξωτερικό. Χωρίς την πράσινη κάρτα, το όχημά σας δεν θεωρείται ασφαλισμένο και ορισμένα τελωνεία μπορεί να μην σας επιτρέψουν να περάσετε τα σύνορα. Καλό θα ήταν να έχετε πάντα μαζί σας, ακόμα και εάν ταξιδεύετε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης -όπου δεν θεωρείται υποχρεωτική- για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο ταξίδι σας.

  Αποπληρωμή κόστους online ασφάλειας

  Τα online συμβόλαια αποπληρώνονται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές. Αφότου επιλέξετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σας ταιριάζει, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή με την εισαγωγή των στοιχείων χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό τράπεζας με την οποία συνεργάζεται η ασφαλιστική εταιρεία σας.

  Ξεκινώντας με την έρευνα για την έκδοση προσφορών από τις εταιρείες, εισάγετε τα στοιχεία σας και τις καλύψεις που επιθυμείτε για το νέο σας συμβόλαιο. Στη σελίδα μας θα βρείτε προσφορές από όλες τις εταιρείες, για να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα.

  Άλλωστε, είναι πλέον πολύ εύκολο να βρείτε την καλύτερη προσφορά, μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί να γνωρίζετε πού να την αναζητήσετε. Για αυτό το λόγο, η σελίδα μας σας παρέχει πρόσβαση στις προσφορές όλων των ασφαλιστικών εταιρειών, για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

  Εκπτώσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου

  Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια συχνά μπορούν να έχουν ορισμένες εκπτώσεις, αρκεί να γνωρίζετε να τις αναζητήσετε και να βρείτε τις προσφορές που θα είναι πιο αποδοτικές για εσάς.

  Εκπτώσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου

  Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια συχνά μπορούν να έχουν ορισμένες εκπτώσεις, αρκεί να γνωρίζετε να τις αναζητήσετε και να βρείτε τις προσφορές που θα είναι πιο αποδοτικές για εσάς.

  Ετήσια Συμβόλαια

  Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ένα συμβόλαιο με μεγάλη χρονική διάρκεια, μπορεί να σας εξοικονομήσει μεγάλο χρηματικό ποσό, αναλογικά με μικρότερα συμβόλαια. Η αντιστοιχία ενός 12μηνου συμβολαίου σε σχέση με ασφάλειες τριμήνου ή εξαμήνου, είναι κατά πολύ περισσότερο συμφέρουσα. Εάν πληρώσετε εξ’ αρχής το ποσό των 12 μηνών, συνήθως αποκτάτε μια έκπτωση της τάξεως του 5-15% σε σχέση με την αρχική τιμή του συμβολαίου.

  Έκπτωση καλού οδηγού

  Η συνέπεια των οδηγών διαθέτει μονάδα μέτρησης και οι ασφαλιστικές εταιρείες φροντίζουν να επιβραβεύουν τους καλύτερους. Η συγκεκριμένη μονάδα μέτρησης ονομάζεται Bonus Malus και στα μεγάλα νούμερά της βρίσκονται οδηγοί οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε αρκετά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας.

  Στην πράξη, οι οδηγοί με μικρά νούμερα είναι πιο ασφαλείς, με μικρές πιθανότητες ατυχημάτων, επομένως οι εταιρείες τους επιβραβεύουν, επιτρέποντάς τους χαμηλότερα ασφάλιστρα. Η συγκεκριμένη βαθμολογία αντιστοιχεί στον εκάστοτε οδηγό και όχι στο όχημα, οπότε οι πόντοι μεταφέρονται, ακόμα και εάν αλλάξετε αυτοκίνητο.

  Ορισμένες εταιρείες έχουν προσθέσει και μία διαφορετική κάλυψη στα συμβόλαιά τους, προσφέροντας «προστασία bonus malus», με την οποία σε περίπτωση που θα εμπλακείτε σε ατύχημα, ακόμα και εάν είστε εσείς οι υπαίτιοι, η βαθμολογία bonus malus σας δε θα αυξηθεί, επομένως θα μπορέσετε να διατηρήσετε στο μέλλον τα χαμηλά ασφάλιστρα.

  Έκπτωση ανέργων

  Κάποιες εταιρείες φροντίζουν να παρέχουν έκπτωση σε πελάτες τους που διαθέτουν κάρτα ανεργίας. Εάν είστε δικαιούχοι της συγκεκριμένης έκπτωσης, φροντίστε να το σημειώσετε στο κατάλληλο πεδίο της φόρμας προσφοράς.

  Έκπτωση συνδρομητών

  Οι ασφαλιστικές εταιρείες συχνά συνεργάζονται με μεγάλους ομίλους τηλεπικοινωνιών και προσφέρουν εκπτώσεις στους συνδρομητές των εκάστοτε εταιρειών. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να έχετε κάνει την κατάλληλη έρευνα ανάλογα με την εταιρεία στην οποία είστε συνδρομητής, για να μη χάσετε την αντίστοιχη έκπτωση, προτού ολοκληρώσετε το νέο σας συμβόλαιο.

  Άλλες εκπτώσεις

  Η εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία ίσως διατηρεί διαφορετική πολιτική σχετικά με εκπτώσεις σε συγκεκριμένα τμήματα του πληθυσμού. Σε στρατιωτικούς, δημόσιους υπαλλήλους, καθώς και υπαλλήλους σωμάτων ασφαλείας, συνηθίζεται να δίνονται επιπλέον εκπτώσεις.

  Επίσης, εάν έχετε παραπάνω από ένα αυτοκίνητα, πιθανώς να μπορέσετε να ζητήσετε προσωποποιημένη έκπτωση, για όλα σας τα οχήματα. Αναλογικά, όσα περισσότερα οχήματα ασφαλίζετε στην ίδια εταιρεία, τόσο χαμηλότερο κόστος θα έχετε στο σύνολο.

  Asfaleiagiamena.gr |

  Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου

  Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Η βασική ασφάλιση οχημάτων καλύπτει την απαραίτητη αποζημίωση τρίτων για υλικές ζημίες και σωματικές βλάβες σε περίπτωση ατυχήματος. Σκοπός και φιλοσοφία της βασικής ασφάλισης είναι η προστασία τρίτων.

  Τι τιμές έχει η ασφάλεια αυτοκινήτου

  Το κόστος του εκάστοτε συμβολαίου μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, μερικοί από τους οποίους είναι η περιοχή στην οποία θα κινείται το αυτοκίνητο, η ηλικία του οχήματος, η ηλικία του οδηγού, η μάρκα του αυτοκινήτου, όπως και τα κυβικά του. Υπολογίστε ότι όσο πιο καινούριο είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο υψηλό θα είναι το κόστος της ασφάλισής του.

  Τι καλύπτει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

  Η μικτή ασφάλεια σας καλύπτει σχεδόν σε κάθε συνθήκη, από μικροατυχήματα, έως κλοπή του αυτοκινήτου. Για την αγορά νέου αυτοκινήτου με δανειοδότηση, η τράπεζα απαιτεί να διαθέτετε μικτή ασφάλεια, ώστε να είναι η ίδια εξασφαλισμένη, έως ότου αποπληρώσετε το δάνειο. Στη χώρα μας αποτελεί κανόνα οι ασφαλιστικές εταιρείες να παρέχουν διαφορετικά πακέτα κάλυψης. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε μία αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία θα καλύπτει σε κάθε περίπτωση εσάς και το όχημά σας.