Ασφάλεια αυτοκινήτου

Στο AsfaleiaGiaEmena.gr, η εύρεση της κατάλληλης ασφάλειας αυτοκινήτου για εσάς γίνεται παιχνιδάκι! Συγκρίνετε εύκολα και γρήγορα προσφορές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση, που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Asfaleiagiamena.gr |

Τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου

Συγκρίνετε & Εξοικονομήστε:

Στο AsfaleiaGiaEmena.gr, η εύρεση οικονομικής ασφάλειας αυτοκινήτου γίνεται παιχνιδάκι! Συγκρίνετε εύκολα και γρήγορα ασυναγώνιστες προσφορές από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, με ένα μόνο κλικ.

Αξιόπιστες Επιλογές:

Επιλέξτε ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας, λαμβάνοντας υπόψη:

 • Τιμές: Βρείτε ασφαλιστικά προγράμματα από 65€ ετησίως.
 • Καλύψεις: Συγκρίνετε διαφορετικά πακέτα ασφάλειας, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 • Παροχές: Επιλέξτε την ασφάλεια που προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Πλήρως Ενημερωμένη Απόφαση:

Λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να κάνετε μια σίγουρη και συνειδητοποιημένη επιλογή.

                       Βρείτε στο AsfaleiaGiaEmena.gr την κατάλληλη ασφάλεια για εσάς

Η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν αποτελεί απλώς τυπική υποχρέωση, αλλά ζωτικής σημασίας θωράκιση έναντι απρόβλεπτων καταστάσεων. Η κυκλοφορία οχήματος χωρίς ασφάλιση απαγορεύεται ρητά από το νόμο, ενώ ακόμα και η αγορά καινούριου οχήματος προϋποθέτει την ύπαρξη ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Πέραν, όμως, της τυπικής νομιμότητας, η επιλογή της κατάλληλης ασφαλιστικής εταιρείας και κάλυψης δύναται να επηρεάσει δραστικά τις οικονομικές σας συνέπειες σε περίπτωση ατυχήματος. Η λανθασμένη επιλογή μπορεί να οδηγήσει σε δυσβάσταχτες οικονομικές επιβαρύνσεις, καθώς ένα ακατάλληλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ενδέχεται να μην προσφέρει τις απαραίτητες καλύψεις, αφήνοντάς σας εκτεθειμένους σε σημαντικά έξοδα.

Για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και να εξασφαλίσετε την απαραίτητη προστασία, αξιοποιήστε τη δυνατότητα σύγκρισης εταιρειών και συμβολαίων. Μέσω εύχρηστων διαδικτυακών εργαλείων, όπως το «…», μπορείτε εύκολα και γρήγορα να λάβετε μια σφαιρική εικόνα των διαθέσιμων επιλογών, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

                          

                                  Η κατάλληλη ασφάλεια για τις ανάγκες σας

  Η επιλογή της κατάλληλης ασφάλειας αυτοκινήτου εξαρτάται άμεσα από το είδος του οχήματος που διαθέτετε. Για ένα καινούριο αυτοκίνητο, ιδανικά προτείνεται η μικτή ασφάλεια, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια μετά την αγορά, έως ότου η αξία του μειωθεί.

  Η μικτή ασφάλεια προσφέρει μέγιστη προστασία, καλύπτοντας σας σε πληθώρα καταστάσεων, από μικροατυχήματα έως και κλοπή του οχήματος. Επιπλέον, σε περίπτωση αγοράς με δανειοδότηση, η τράπεζα απαιτεί υποχρεωτικά μικτή ασφάλεια, εξασφαλίζοντας τα κεφάλαια έως την πλήρη αποπληρωμή του δανείου.

  Στην Ελλάδα, οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν ποικιλία πακέτων κάλυψης. Εσείς, λοιπόν, καλείστε να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία που ανταποκρίνεται στις ατομικές σας ανάγκες, διασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη τόσο για εσάς όσο και για το όχημά σας.

   

                           Επιλέξτε τις κατάλληλες καλύψεις για το αυτοκίνητό σας

  Πέρα από την υποχρεωτική βασική κάλυψη με τις απαραίτητες ασφαλίσεις, όπως η κάλυψη προς τρίτους, έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε ένα συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

  Επιπλέον καλύψεις, όπως η κάλυψη για θραύση κρυστάλλου, η μικτή ασφάλεια (που σας προστατεύει ακόμα και σε περίπτωση δικής σας υπαιτιότητας), η νομική κάλυψη και η οδική βοήθεια, είναι διαθέσιμες προς επιλογή. Φυσικά, η προσθήκη τους συνεπάγεται αύξηση του κόστους του ασφαλιστηρίου.

  Η βασική ασφάλεια αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή, ενώ πακέτα καλύψεων και μικτή ασφάλεια προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία, με αντίστοιχο κόστος.

  Για να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια στον δρόμο, επενδύστε σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης. Στο «…» μπορείτε να βρείτε και να συγκρίνετε εύκολα όλα τα διαθέσιμα προγράμματα.

  Πλήθος παραγόντων διαμορφώνουν το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.

  Η περιοχή κυκλοφορίας του οχήματος, η ηλικία του οδηγού και του οχήματος, η μάρκα και τα κυβικά του αυτοκινήτου παίζουν σημαντικό ρόλο. Νέα οχήματα, αστικά κέντρα, νεαροί οδηγοί και οχήματα με μεγάλα κυβικά συνεπάγονται υψηλότερο κόστος.

  Για παράδειγμα, ασφαλιστήριο για όχημα που κινείται στην επαρχία είναι πιο οικονομικό σε σχέση με όχημα σε αστικό κέντρο. Επίσης, νέοι οδηγοί με δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο ή κάτω των 23 ετών, χρεώνονται επασφάλιστρο 20-25%, καθώς θεωρούνται πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα.

  Στο «…» μπορείτε να συγκρίνετε εύκολα τιμές και καλύψεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες, για να βρείτε το ιδανικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για εσάς.

   

      Παράγοντες που καθορίζουν το κόστος των ασφαλιστήριων συμβολαίων

  Η online ασφάλιση προσφέρει σαφές πλεονέκτημα, καθώς σας επιτρέπει να συγκρίνετε εύκολα και γρήγορα πλήθος ασφαλιστικών πακέτων από διάφορες εταιρείες. Σας δίνει, λοιπόν, τη δυνατότητα να εντοπίσετε την πιο συμφέρουσα λύση που ταιριάζει ιδανικά στις δικές σας ανάγκες.

  Αντιθέτως, ο ασφαλιστικός πράκτορας, συνήθως, θα σας προτείνει συμβόλαιο από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, με γνώμονα το δικό του κέρδος και όχι τις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις.

  Αναλάβετε τον έλεγχο! Εξερευνήστε τα διαθέσιμα ασφαλιστήρια online, συγκρίνετε καλύψεις και τιμές, και βρείτε το ιδανικό συμβόλαιο για εσάς.

  Στο AsfaleiaGiaEmena.gr, η έρευνα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας γίνεται παιχνίδι! Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να λάβετε προσφορές από πλήθος ασφαλιστικών εταιρειών και να κάνετε την πιο σωστή επιλογή για εσάς.

   

  Online ασφάλεια ή ασφαλιστικός πράκτορας;

  Η online ασφάλιση σίγουρα θα σας προσφέρει πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να συγκρίνετε πολλά διαφορετικά πακέτα μεταξύ τους, από διαφορετικές εταιρείες. Έτσι, θα μπορέσετε να καταλήξετε σε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

  Ο ασφαλιστής σας, συνήθως, θα σας προτείνει κάποιο πακέτο με την εταιρεία που συνεργάζεται, ώστε να έχει ο ίδιος μεγαλύτερο κέρδος, από το δικό σας συμβόλαιο.

  Αναζητήστε τα προσφερόμενα συμβόλαια από όλες τις εταιρείες και καταλήξτε σε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Κάντε την έρευνά σας στο AsfaleiaGiaEmena.gr και βρείτε το επόμενο συμβόλαιό σας!

                               Σύγκριση τιμών σε ασφάλειες αυτοκινήτου

  Η εύρεση της πιο οικονομικής και συμφέρουσας ασφάλειας για το αυτοκίνητό σας είναι πλέον παιχνίδι!

  Στο AsfaleiaGiaEmena.gr σας προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να συγκρίνετε εύκολα και γρήγορα ασφαλιστικά πακέτα από πλήθος αξιόπιστων και φερέγγυων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

  Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να λάβετε προσφορές, να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις, και να επιλέξετε το συμβόλαιο που ταιριάζει ιδανικά στις δικές σας ανάγκες και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

   

                                   Ασφάλεια αυτοκινήτου σε λίγα μόνο βήματα

  Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Ξεχάστε τις χρονοβόρες διαδικασίες και ολοκληρώστε το συμβόλαιό σας online, σε λίγα μόνο βήματα.

  Αρχικά, ξεκινήστε από το site μας και αναζητήστε προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, συμπληρώνοντας μόνο τα ατομικά σας στοιχεία.

  Στη συνέχεια, διαμορφώστε το ασφαλιστικό σας πακέτο, επιλέγοντας τις καλύψεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

  Συγκρίνετε τιμές και καλύψεις, αξιολογώντας τις προσφορές που λάβατε. Εξετάστε όχι μόνο το κόστος, αλλά και την ποιότητα και το εύρος των καλύψεων. Τέλος, επιλέξτε την εταιρεία που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε την έκδοση της ασφάλειάς σας online. Μέσα σε λίγα λεπτά, η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας θα βρίσκεται στο email σας.

   

  Διαφορετικές ασφάλειες και επιπλέον καλύψεις

  Οι κυριότεροι τύποι ασφάλειας που επιλέγει η πλειονότητα του κόσμου, είναι η βασική και η μικτή κάλυψη.

  Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η βασική ασφάλεια, σας παρέχει τις απολύτως υποχρεωτικές καλύψεις, τις ελάχιστες δηλαδή που απαιτεί ο νόμος απέναντι σε τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι εάν προκαλέσετε ζημιά στο όχημά σας, θα πρέπει να την καλύψετε οι ίδιοι, εάν όμως προκαλέσετε ζημιά σε άλλο όχημα, θα το καλύψει η ασφάλειά σας.

  Στην μικτή ασφάλεια το αυτοκίνητό σας είναι καλυμμένο σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και εάν είστε οι ίδιοι υπαίτιοι ατυχήματος. Σε περίπτωση που προκαλέσετε ατύχημα, λοιπόν, η ασφαλιστική σας θα καλύψει τόσο τις ζημιές που προκαλέσατε στο άλλο όχημα, όσο και αυτές που προκαλέσατε στο δικό σας.

  Να θυμάστε, βέβαια, ότι στη μικτή ασφάλεια συνηθίζεται να υπάρχει και το ποσό που ορίζεται στο συμβόλαιό σας, το οποίο θα πληρώσετε εσείς, εάν είστε υπεύθυνοι για την πρόκληση ατυχήματος. Το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο ονομάζεται απαλλαγή, το πληρώνετε εσείς και το υπόλοιπο κόστος το καλύπτει η ασφάλειά σας. Εάν, δηλαδή η απαλλαγή που έχετε ορίσει στο συμβόλαιό σας είναι τα 200€ και το κόστος της ζημιάς είναι 1000€, εσείς θα πληρώσετε τα 200€ και η ασφάλεια θα καλύψει τα εναπομείναντα 800€.

   

  Νομική κάλυψη

  Εάν στο συμβόλαιό σας έχετε συμπεριλάβει νομική προστασία, σε περίπτωση που χρειαστείτε δικαστική βοήθεια για κάποια αποζημίωση, τότε σας παρέχεται δικηγόρος, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς κάποιο επιπλέον ποσό.

  Κάλυψη πυρός και κλοπής

  Με τις συγκεκριμένες καλύψεις, σας δίνεται αποζημίωση εάν το όχημά σας καταστραφεί από πυρκαγιά ή εάν το όχημά σας κλαπεί και δεν βρεθεί εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος -συνήθως 90 ημερών.

  Αποζημίωση για αερόσακους και ζώνες

  Η συγκεκριμένη κάλυψη σας αποζημιώνει για να κλείσετε τους αερόσακους και τους προεντατήρες από τις ζώνες. Σε περίπτωση ατυχήματος, η συγκεκριμένη ζημιά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά κοστοβόρα, ενώ εάν την έχετε συμπεριλάβει στο ασφαλιστήριό σας, θα καλύψει τα έξοδα η ασφαλιστική εταιρεία σας.

  Πράσινη κάρτα

  Σε περίπτωση που προετοιμάζεστε για ταξίδι στο εξωτερικό με το όχημά σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτετε πράσινη κάρτα, ώστε η ασφάλειά σας να βρίσκεται σε ισχύ. Την πράσινη κάρτα θα την λάβετε μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, στο email σας.

  Στην πράξη, η πράσινη κάρτα πιστοποιεί ότι το όχημά σας διαθέτει ασφάλεια αστικής ευθύνης στο εξωτερικό. Χωρίς την πράσινη κάρτα, το όχημά σας δεν θεωρείται ασφαλισμένο και ορισμένα τελωνεία μπορεί να μην σας επιτρέψουν να περάσετε τα σύνορα. Καλό θα ήταν να έχετε πάντα μαζί σας, ακόμα και εάν ταξιδεύετε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης -όπου δεν θεωρείται υποχρεωτική- για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο ταξίδι σας.

  Αποπληρωμή κόστους online ασφάλειας

  Τα online συμβόλαια αποπληρώνονται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές. Αφότου επιλέξετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σας ταιριάζει, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή με την εισαγωγή των στοιχείων χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό τράπεζας με την οποία συνεργάζεται η ασφαλιστική εταιρεία σας.

  Ξεκινώντας με την έρευνα για την έκδοση προσφορών από τις εταιρείες, εισάγετε τα στοιχεία σας και τις καλύψεις που επιθυμείτε για το νέο σας συμβόλαιο. Στη σελίδα μας θα βρείτε προσφορές από όλες τις εταιρείες, για να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα.

  Άλλωστε, είναι πλέον πολύ εύκολο να βρείτε την καλύτερη προσφορά, μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί να γνωρίζετε πού να την αναζητήσετε. Για αυτό το λόγο, η σελίδα μας σας παρέχει πρόσβαση στις προσφορές όλων των ασφαλιστικών εταιρειών, για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

  Εκπτώσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου

  Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια συχνά μπορούν να έχουν ορισμένες εκπτώσεις, αρκεί να γνωρίζετε να τις αναζητήσετε και να βρείτε τις προσφορές που θα είναι πιο αποδοτικές για εσάς.

  Εκπτώσεις σε ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου

  Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια συχνά μπορούν να έχουν ορισμένες εκπτώσεις, αρκεί να γνωρίζετε να τις αναζητήσετε και να βρείτε τις προσφορές που θα είναι πιο αποδοτικές για εσάς.

  Ετήσια Συμβόλαια

  Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ένα συμβόλαιο με μεγάλη χρονική διάρκεια, μπορεί να σας εξοικονομήσει μεγάλο χρηματικό ποσό, αναλογικά με μικρότερα συμβόλαια. Η αντιστοιχία ενός 12μηνου συμβολαίου σε σχέση με ασφάλειες τριμήνου ή εξαμήνου, είναι κατά πολύ περισσότερο συμφέρουσα. Εάν πληρώσετε εξ’ αρχής το ποσό των 12 μηνών, συνήθως αποκτάτε μια έκπτωση της τάξεως του 5-15% σε σχέση με την αρχική τιμή του συμβολαίου.

  Έκπτωση καλού οδηγού

  Η συνέπεια των οδηγών διαθέτει μονάδα μέτρησης και οι ασφαλιστικές εταιρείες φροντίζουν να επιβραβεύουν τους καλύτερους. Η συγκεκριμένη μονάδα μέτρησης ονομάζεται Bonus Malus και στα μεγάλα νούμερά της βρίσκονται οδηγοί οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε αρκετά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας.

  Στην πράξη, οι οδηγοί με μικρά νούμερα είναι πιο ασφαλείς, με μικρές πιθανότητες ατυχημάτων, επομένως οι εταιρείες τους επιβραβεύουν, επιτρέποντάς τους χαμηλότερα ασφάλιστρα. Η συγκεκριμένη βαθμολογία αντιστοιχεί στον εκάστοτε οδηγό και όχι στο όχημα, οπότε οι πόντοι μεταφέρονται, ακόμα και εάν αλλάξετε αυτοκίνητο.

  Ορισμένες εταιρείες έχουν προσθέσει και μία διαφορετική κάλυψη στα συμβόλαιά τους, προσφέροντας «προστασία bonus malus», με την οποία σε περίπτωση που θα εμπλακείτε σε ατύχημα, ακόμα και εάν είστε εσείς οι υπαίτιοι, η βαθμολογία bonus malus σας δε θα αυξηθεί, επομένως θα μπορέσετε να διατηρήσετε στο μέλλον τα χαμηλά ασφάλιστρα.

  Έκπτωση ανέργων

  Κάποιες εταιρείες φροντίζουν να παρέχουν έκπτωση σε πελάτες τους που διαθέτουν κάρτα ανεργίας. Εάν είστε δικαιούχοι της συγκεκριμένης έκπτωσης, φροντίστε να το σημειώσετε στο κατάλληλο πεδίο της φόρμας προσφοράς.

  Έκπτωση συνδρομητών

  Οι ασφαλιστικές εταιρείες συχνά συνεργάζονται με μεγάλους ομίλους τηλεπικοινωνιών και προσφέρουν εκπτώσεις στους συνδρομητές των εκάστοτε εταιρειών. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να έχετε κάνει την κατάλληλη έρευνα ανάλογα με την εταιρεία στην οποία είστε συνδρομητής, για να μη χάσετε την αντίστοιχη έκπτωση, προτού ολοκληρώσετε το νέο σας συμβόλαιο.

  Άλλες εκπτώσεις

  Η εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία ίσως διατηρεί διαφορετική πολιτική σχετικά με εκπτώσεις σε συγκεκριμένα τμήματα του πληθυσμού. Σε στρατιωτικούς, δημόσιους υπαλλήλους, καθώς και υπαλλήλους σωμάτων ασφαλείας, συνηθίζεται να δίνονται επιπλέον εκπτώσεις.

  Επίσης, εάν έχετε παραπάνω από ένα αυτοκίνητα, πιθανώς να μπορέσετε να ζητήσετε προσωποποιημένη έκπτωση, για όλα σας τα οχήματα. Αναλογικά, όσα περισσότερα οχήματα ασφαλίζετε στην ίδια εταιρεία, τόσο χαμηλότερο κόστος θα έχετε στο σύνολο.

  Asfaleiagiamena.gr |

  Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου

  Η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου. Η βασική ασφάλιση οχημάτων καλύπτει την απαραίτητη αποζημίωση τρίτων για υλικές ζημίες και σωματικές βλάβες σε περίπτωση ατυχήματος. Σκοπός και φιλοσοφία της βασικής ασφάλισης είναι η προστασία τρίτων.

  Τι τιμές έχει η ασφάλεια αυτοκινήτου

  Το κόστος του εκάστοτε συμβολαίου μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, μερικοί από τους οποίους είναι η περιοχή στην οποία θα κινείται το αυτοκίνητο, η ηλικία του οχήματος, η ηλικία του οδηγού, η μάρκα του αυτοκινήτου, όπως και τα κυβικά του. Υπολογίστε ότι όσο πιο καινούριο είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο υψηλό θα είναι το κόστος της ασφάλισής του.

  Τι καλύπτει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

  Η μικτή ασφάλεια σας καλύπτει σχεδόν σε κάθε συνθήκη, από μικροατυχήματα, έως κλοπή του αυτοκινήτου. Για την αγορά νέου αυτοκινήτου με δανειοδότηση, η τράπεζα απαιτεί να διαθέτετε μικτή ασφάλεια, ώστε να είναι η ίδια εξασφαλισμένη, έως ότου αποπληρώσετε το δάνειο. Στη χώρα μας αποτελεί κανόνα οι ασφαλιστικές εταιρείες να παρέχουν διαφορετικά πακέτα κάλυψης. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε μία αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία θα καλύπτει σε κάθε περίπτωση εσάς και το όχημά σας.