Ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50cc

Ασφαλεια μηχανης | Ασφαλεια μηχανης τιμες |

Η ασφάλεια για μηχανάκια 50cc είναι αρκετά οικονομική και διατίθενται συμβόλαια από σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Οι καλύψεις που παρέχονται αφορούν τις βασικές απαιτήσεις, ώστε να είστε καλυμμένοι απέναντι στο νόμο, με ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.

Εσείς μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις, όπως είναι η οδική βοήθεια, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, ειδικά για μηχανάκια, δεδομένου ότι σε μηχανικές βλάβες ή προβλήματα μπαταρίας δεν θα έχετε και πολλές επιλογές για να τα αντιμετωπίσετε.

Τιμές ασφάλειας μηχανής 50cc

Το κόστος ασφάλειας μηχανής των 50 κυβικών μπορεί να ξεκινήσει από μόλις 19€ ανά εξάμηνο για την επαρχία και το μέγιστο φτάνει περίπου στα 35€ για την Αθήνα. Στις μεγάλες πόλεις συνηθίζεται να αυξάνεται το ποσό των ασφαλίστρων, σε σχέση με τις επαρχιακές πόλεις ή τα χωριά. Αναζητήστε την κατάλληλη ασφάλεια που θα σας παρέχει τις απαραίτητες καλύψεις που αναζητάτε.

Ασφάλεια μηχανής από 3,85€/μήνα!

Βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια μηχανής, από μόλις 3,85€/μήνα.

Απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης ασφάλειας μηχανής 50cc

Η έκδοση ασφάλειας για μηχανάκι 50cc δεν απαιτεί πολλά δικαιολογητικά. Χρειάζεται να έχετε την άδεια από το μηχανάκι, όπως και το δίπλωμα του οδηγού στο όνομα του οποίου θα εκδοθεί η ασφάλεια. Αφότου αποστείλετε αυτά τα έγγραφα στην ασφαλιστική εταιρεία που έχετε επιλέξει, η ασφάλειά σας θα ενεργοποιηθεί εντός λίγων ωρών.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θεωρούμε την οδική βοήθεια απαραίτητη προσθήκη στην ασφάλειά σας, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας φανεί χρήσιμη κάποια στιγμή. Επίσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε νομική κάλυψη, η οποία σας παρέχει νομικές υπηρεσίες χωρίς επιπλέον κόστος, εάν εμπλακείτε σε κάποιο ατύχημα.