Ασφάλεια μοτοσυκλέτας 125cc

Ασφαλεια μηχανης | Ασφαλεια μηχανης τιμες |

Για κάθε όχημα που κυκλοφορεί στη χώρα μας, είναι υποχρεωτικό από το νόμο να διαθέτει ασφάλεια. Φυσικά, οι μοτοσυκλέτες 125cc δεν αποτελούν εξαίρεση. Στο AsfaleiaGiaEmena.gr μπορείτε να συγκρίνετε τα συμβόλαια όλων των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών, για να βρείτε αυτό που σας συμφέρει περισσότερο. Συγκρίνετε όλες τις επιλογές σας και βρείτε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή και την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των μηχανών δε διαφέρουν πολύ μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς δεν υπάρχει η επιλογή ασφάλισης για κλοπή, ούτε και η μικτή ασφάλεια. Οι καλύψεις για τις μηχανές 125cc διαθέτουν τις βασικές καλύψεις έναντι τρίτων, η οποία αποτελεί υποχρεωτική ασφάλιση, βάσει νόμου.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμπεριλάβετε την οδική βοήθεια στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, καθώς αποτελεί ιδιαίτερα «έξυπνη» κίνηση για τους κατόχους μοτοσυκλέτας. Τα σκούτερ ή τα αυτόματα μηχανάκια δεν είναι σε θέση να πάρουν μπροστά, εάν μείνουν από μπαταρία. Στην κατηγορία των μηχανών 125cc θα βρείτε συνήθως παπάκια ή αυτόματα σκούτερ, καθώς οι μεγαλύτερες μηχανές ξεκινούν κυρίως από τα 250cc.

Είναι γεγονός ότι για το ίδιο αυτοκίνητο τα ασφάλιστρα στη Θεσσαλονίκη είναι χαμηλότερα από αυτά των Αθηνών και όσο απομακρύνεστε από την πόλη θα εντοπίσετε ότι τα ασφάλιστρα μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Ασφάλεια μηχανής από 3,85€/μήνα!

Βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια μηχανής, από μόλις 3,85€/μήνα.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες αξιοποιούν τα δεδομένα που καταχωρείτε στην αίτησή σας και βάσει του Τ.Κ. της μόνιμης κατοικίας σας, προχωράνε στην έκδοση των αντίστοιχων συμβολαίων. Βάσει των καταχωρημένων στοιχείων των ασφαλιστικών εταιρειών, φαίνεται ότι το ρίσκο εμπλοκής ενός αυτοκινήτου σε ατύχημα είναι μεγαλύτερο για αυτά που κινούνται στην Αθήνα, σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη και ακόμα μικρότερο για αυτά που κινούνται στην επαρχία. 

Εσείς χρειάζεται να εστιάσετε στην επιλογή μιας αξιόπιστης και έμπιστης ασφαλιστικής εταιρείας, η οποία θα μπορέσει να σταθεί δίπλα σας τη δύσκολη στιγμή της εμπλοκής σας σε ένα ατύχημα ή κλοπής του αυτοκινήτου σας και θα σας αποζημιώσει γρήγορα, άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

Τιμή ασφάλειας μηχανής 125cc

Το κόστος για την ασφάλεια μιας μηχανής είναι ιδιαίτερα χαμηλό, καθώς τα συμβόλαια ξεκινάνε από μόλις 15€. Τα συμβόλαια που διατίθενται από τις ασφαλιστικές εταιρείες είναι μεταξύ 3 έως 12 μηνών, με το ετήσιο συμβόλαιο να αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή, καθώς σας εξοικονομεί μεγάλο χρηματικό ποσό. Αναζητήστε την πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς, μεταξύ των διαθέσιμων συμβολαίων από όλες τις εταιρείες στο «…» για να καταλήξετε στο κατάλληλο για εσάς.

Έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου μηχανής 125cc

Η διαδικασία έκδοσης ασφαλιστηρίου για τη μηχανή σας από το «…» είναι εύκολη και καθόλου χρονοβόρα. Πληκτρολογήστε τον αριθμό της πινακίδας σας στη φόρμα για αίτηση προσφοράς και συμπληρώστε ορισμένα ατομικά στοιχεία απαραίτητα για την έκδοση του συμβολαίου, όπως ατομικά στοιχεία ασφάλισης, ημερομηνία γέννησης κ.α. και δείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις κορυφαίες προτάσεις ασφαλιστήριων συμβολαίων μηχανής 125cc από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας!

Με μερικά μόνο κλικ μπορείτε να ολοκληρώστε το συμβόλαιο ασφάλισής σας, χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα. Βρείτε τις διαθέσιμες προσφορές και κάντε κράτηση σε αυτή που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

Υποχρεωτική ασφάλιση μηχανής

 

Όλα τα οχήματα που κινούνται στους ελληνικούς δρόμους απαιτείται να διαθέτουν ενεργή ασφάλιση και οι μηχανές, ανεξαρτήτως των κυβικών τους, δεν αποτελούν εξαίρεση. Εάν βρεθείτε να κυκλοφορείτε με ανασφάλιστο όχημα, θα δεχθείτε βαρύτατες ποινές, με αφαίρεση άδειας και διπλώματος. Ασφαλίστε, λοιπόν, εγκαίρως τα οχήματά σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές που σας προσφέρουμε στο AsfaleiaGiaEmena.gr.