Ενεργή ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφαλεια αυτοκινητου | Ασφαλεια αυτοκινητου τιμες |

Πλέον μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή εάν η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας παραμένει ενεργή, έως πότε, ή εάν έχει λήξει και χρειάζεται ανανέωση. Ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα από το Ελληνικό Κέντρο Πληροφοριών, με ένα κλικ. Εάν σε περίπτωση ελέγχου βρεθείτε με ανασφάλιστο όχημα, τότε δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε το πρόστιμο, ενώ θα υποστείτε και διοικητικές κυρώσεις. Διατηρήστε, λοιπόν, τον έλεγχο του αυτοκινήτου και της ασφάλειάς σας και μείνετε ενημερωμένοι.

Δείτε εάν έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου

Η διαδικασία για να ελέγξετε εάν διαθέτετε ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απλή και γρήγορη. Στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πληροφοριών μπορείτε να ελέγξετε όλα τα στοιχεία του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας.

Με τις πληροφορίες που θα σας ζητηθούν να συμπληρώσετε στη φόρα -αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του οχήματος- θα βρείτε άμεσα τα στοιχεία που αναζητάτε.

 

Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πάρτε άμεσα προσφορά από τις καλύτερες ασφαλιστικές και εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.

Πότε λήγει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο;

Στη σελίδα του Κέντρου Πληροφοριών θα μπορέσετε να δείτε όλα τα στοιχεία που σας απασχολούν, σχετικά με το τρέχον συμβόλαιό σας. Έτσι, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το πότε ολοκληρώνεται το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και να φροντίσετε να το ανανεώσετε εγκαίρως.

Βρείτε οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου

Το να αναζητήσει κανείς ασφάλεια αυτοκινήτου σε συμφέρουσα τιμή, μπορεί να είναι μια αγχωτική και εκνευριστική διαδικασία. Στη χώρα μας θα βρείτε πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες, προτείνουν διαφορετικά συμβόλαια, με ποικίλα κόστη, τα οποία πολλές φορές μπορεί να μπερδέψουν κάποιον που αναζητάει την πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να αξιοποιήσετε σελίδες σύγκρισης προσφορών ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε εύκολα και γρήγορα τι σας προσφέρει η εκάστοτε εταιρεία και με τι κόστος, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές.

Συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία του οχήματός σας, μπορείτε να δείτε τι προσφέρει η κάθε εταιρεία στις διαφορετικές επιλογές των συμβολαίων της, καθώς και το κόστος στο οποίο κυμαίνονται. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε στη συνέχεια, είναι να τα συγκρίνετε μεταξύ τους και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Πλέον, μπορείτε με ευκολία να εκδώσετε online συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη επιλογή μάλιστα, μπορεί να σας εξοικονομήσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, έναντι της παραδοσιακής μεθόδου του ασφαλιστικού πράκτορα.

Μηνιαίο, εξάμηνο ή ετήσιο συμβόλαιο; Τι σας συμφέρει να επιλέξετε;

Όπως σε όλα τα συμβόλαια, σας συμφέρει να επιλέξετε το μεγαλύτερο σε διάρκεια, καθώς αναλογικά σας βγαίνει πιο οικονομικά. Τα εξάμηνα συμβόλαια μπορούν να σας προσφέρουν 30% κέρδος σε σχέση με τα μηνιαία, ενώ τα ετήσια συμβόλαια μπορούν να φτάσουν το 50%. Επομένως, εάν δεν σκοπεύετε να πουλήσετε το όχημά σας εντός του έτους, θα σας προτείναμε να επενδύσετε σε ένα ετήσιο συμβόλαιο, καθώς μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί πιο οικονομικό.

Ένα μηνιαίο συμβόλαιο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον που σκοπεύει να πουλήσει το αυτοκίνητό του, επομένως χρειάζεται ενεργές πινακίδες και ασφάλεια ή χρειάζεται να το μετακινεί έως το συνεργείο, καθώς και για συντήρηση.

Την τρίμηνη ασφάλιση συνήθως την προτιμούν ιδιοκτήτες οχημάτων που κυκλοφορούν τα οχήματά τους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως για παράδειγμα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε πως μακροπρόθεσμα καλό θα ήταν να επενδύσετε σε ένα ετήσιο συμβόλαιο, καθώς θα έχετε μεγαλύτερο οικονομικό όφελος σε σχέση με το κόστος ασφάλισης.

Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πάρτε άμεσα προσφορά από τις καλύτερες ασφαλιστικές και εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.