Μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου

Μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου

Ασφαλεια αυτοκινητου | Ασφαλεια αυτοκινητου τιμες |

Εάν επιθυμείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας για έναν μήνα, πιθανόν να έχετε ακινητοποιήσει το όχημα, επιθυμείτε να το μεταφέρετε σε συνεργείο, θέλετε να το πουλήσετε, ή απλώς το χρειάζεστε μόνο για ένα μήνα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδανική επιλογή για εσάς η μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου. Αναζητήστε στο «…» το ιδανικό μηνιαίο συμβόλαιο για εσάς και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας.Με τη μηνιαία ασφάλιση εξυπηρετούνται οδηγοί οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους και δε χρειάζεται να τα κυκλοφορούν για όλη τη διάρκεια του έτους.

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το όχημά σας, ακόμα και εάν έχετε καταθέσει τις πινακίδες του. Κατά την κατάθεση των πινακίδων στην εφορία θα έχετε, ή θα σας δώσουν, αντίγραφο της άδειας, με το οποίο μπορείτε να εκδώσετε άμεσα online ασφάλεια διάρκειας ενός μήνα. Έπειτα, με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορείτε να μεταβείτε στην εφορία για να σας εκδώσουν μία προσωρινή άδεια 2 ημερών.

Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πάρτε άμεσα προσφορά από τις καλύτερες ασφαλιστικές και εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.

Σκοπός της 2ήμερης άδειας είναι να μπορέσουν να ολοκληρωθούν ορισμένες ενέργειες για το όχημα, όπως η μεταφορά σε συνεργείο και οι επισκευές του, να περάσει ΚΤΕΟ, ακόμα και να εκτελωνιστεί. Ωστόσο, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι για να μπορέσετε να μεταβιβάσετε ένα όχημα θα πρέπει να διαθέτει άδεια πλήρους ισχύος και όχι προσωρινής.

Πλεονεκτήματα μηνιαίας ασφάλισης

Η μηνιαία ασφάλεια δίνει ορισμένα πλεονεκτήματα στον οδηγό, χωρίς την οποία δε θα μπορούσε να εκτελέσει και να ολοκληρώσει ορισμένες ενέργειες.

Με τη μηνιαία ασφάλιση και άδεια σε ισχύ, μπορείτε να κυκλοφορείτε το όχημά σας, να το μεταφέρετε για επισκευή σε συνεργείο, να το περάσετε ΚΤΕΟ κ.α.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πουλήσετε το όχημά σας αλλά λήγει η ισχύουσα ασφάλειά σας και δεν έχετε βρει αγοραστή, τότε μπορείτε να κάνετε μηνιαίες ασφάλειες, έως ότου ολοκληρώσετε τη διαδικασία της πώλησης. Ωστόσο, εάν η συγκεκριμένη κατάσταση παρατείνεται για διάστημα μεγαλύτερο των 3-4 μηνών, αναλογιστείτε την αγορά 3μηνης ή 6μηνης ασφάλειας, καθώς το κόστος πολλαπλών μηνιαίων ασφαλειών ξεπερνάει το κόστος μίας ασφάλειας για 3 ή 6 μήνες.

Πώς θα αγοράσετε μηνιαία ασφάλεια

Για να αγοράσετε μια μηνιαία ασφάλεια θα πρέπει να βρείτε αυτή που σας προσφέρει τις καλύτερες παροχές στην πιο συμφέρουσα τιμή. Στο «…» μπορείτε να πραγματοποιήσετε σύγκριση παροχών και τιμών για να βρείτε ποια εταιρεία σας προσφέρει το συμβόλαιο που καλύπτει τις ανάγκες σας με το χαμηλότερο κόστος.

Η ασφάλιση ενός μήνα για ένα μέσο αυτοκίνητο κοστίζει περίπου 20-30€. Βέβαια, η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου, την αξία του καθώς και εάν ο οδηγός είναι νέος και πρέπει να προστεθεί επασφάλιστρο κ.α.

 

Η μηνιαία ασφάλιση θα μπορέσει να σας δώσει την ελευθερία που χρειάζεστε για τις απαραίτητες ενέργειες συντήρησης ή πώλησης του αυτοκινήτου, ακόμα και στην περίπτωση που έχετε καταθέσει τις πινακίδες του. 

Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πάρτε άμεσα προσφορά από τις καλύτερες ασφαλιστικές και εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.