Η πιο συμφέρουσα ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφαλεια αυτοκινητου | Ασφαλεια αυτοκινητου τιμες |

Σε μια απλή αναζήτηση στο Ίντερνετ, μπορείτε να βρείτε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διακρίνετε ποια σας συμφέρει περισσότερο και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, κάνοντας την επιλογή της ασφάλειας, μια δύσκολη και χαοτική διαδικασία. Στο «…» κάνουμε αυτή τη δύσκολη διαδικασία απλή, με το να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μπορείτε να συγκρίνετε τις ασφάλειες αυτοκινήτου της αγοράς και να καταλήξετε στην κατάλληλη για εσάς.

Πώς θα βάλετε σε τάξη αυτή τη διαδικασία; Πώς θα καταλήξετε στην πιο αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία; Ποια κριτήρια πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα; Πώς θα βρείτε την ασφάλεια που σας καλύπτει πλήρως η οποία θα συμφωνεί και με τα οικονομικά σας κριτήρια;

Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πάρτε άμεσα προσφορά από τις καλύτερες ασφαλιστικές και εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.

Αρχικά θα πρέπει να ελέγξετε την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε, ώστε να είστε βέβαιοι για την αξιοπιστία της. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της κρίσης πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έκλεισαν εν μία νυκτί, αφήνοντας πλήθος ιδιοκτητών οχημάτων χωρίς ασφάλεια και κάλυψη. Με ποια κριτήρια, όμως, θα εμπιστευθείτε μία ασφαλιστική εταιρεία;

Επιλέξτε τη σωστή ασφαλιστική εταιρεία

Όπως αναφέραμε ήδη, θα πρέπει να ελέγξετε σε βάθος την εταιρεία στην οποία θα καταλήξετε. Διαβάστε κριτικές και σχόλια πελατών στο ίντερνετ, καθώς και αναφορές σχετικές με την εταιρεία. Εάν εντοπίσετε συχνά σχόλια δυσαρεστημένων πελατών ή περιπτώσεις στις οποίες υπήρξαν καθυστερήσεις πληρωμών και ασυνέπεια της εταιρείας, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποια άλλη ασφαλιστική.

Στη χώρα μας θα βρείτε πλήθος ασφαλιστικών εταιρειών, οι οποίες σας προσφέρουν πληθώρα επιλογών, καθιστώντας τες ανταγωνιστικές μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να εισάγουν καινοτόμες υπηρεσίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τη ζήτηση των πελατών τους. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, θεωρούνται αξιόπιστες, αποζημιώνοντας εγκαίρως τους πελάτες τους.

Ένας ακόμα χαρακτηριστικός παράγοντας που μπορεί να σας «πει πολλά» για την αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας που ετοιμάζεστε να εμπιστευτείτε, είναι οι τιμές των παρεχόμενων συμβολαίων της. Ο ανταγωνισμός έχει οδηγήσει τις περισσότερες εταιρείες στο να μειώσουν τα ποσά των συμβολαίων, ιδιαίτερα των ι.χ. αυτοκινήτων, καθώς και των υπολοίπων οχημάτων.

Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε ελέγξει και τον τρόπο εξυπηρέτησης της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας προς τους πελάτες της. Με τα social media και τις εφαρμογές επικοινωνίας -viber, messenger, what’s up- που είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν εντάξει τις συγκεκριμένες μεθόδους στην επικοινωνία με τους πελάτες της, ενώ άλλες εξακολουθούν να διατηρούν την παραδοσιακή λύση του τηλεφώνου. Όποια επιλογή και να ακολουθεί η εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να εμπιστευθείτε, βεβαιωθείτε ότι θα είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή που μπορεί να τη χρειαστείτε, ιδιαίτερα σε επείγουσες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε ένα ατύχημα.

Πώς θα καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα ασφάλεια αυτοκινήτου;

Καλό θα ήταν να επισημάνουμε ότι η πιο συμφέρουσα ασφάλεια αυτοκινήτου, συνήθως να διαφέρει για τον καθένα, καθώς επηρεάζονται από τα επιμέρους κριτήρια του εκάστοτε οχήματος. Τα βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου σας θα μπορέσουν να σας δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την ασφάλεια που σας ταιριάζει. Η πινακίδα, η χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας κ.α., είναι παράγοντες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις ανάγκες του οχήματός σας.

Ελέγξτε τις προτεινόμενες τιμές ασφαλιστικών συμβολαίων της εκάστοτε εταιρείας, βάσει των στοιχείων του οχήματός σας και συγκρίνετέ τις μεταξύ τους, για να καταλήξετε στην καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για εσάς. Με αυτό τον τρόπο θα βρείτε την ασφάλεια που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και θα εντοπίσετε ποια σας συμφέρει περισσότερο οικονομικά.

Διάρκεια συμβολαίου και καλύψεις

Εάν το budget σας δεν σας επιτρέπει ακριβές λύσεις ασφαλιστικής κάλυψης, μπορείτε να ελέγξετε το κόστος συμβολαίων μικρότερης διάρκειας. Πλέον στην αγορά μπορείτε να βρείτε συμβόλαια διάρκειας μόλις ενός μήνα. Ωστόσο, εξετάστε εάν αυτό το ενδεχόμενο σας συμφέρει μακροπρόθεσμα, καθώς συνηθίζεται τα ετήσια ασφαλιστήρια συμβόλαια να προσφέρουν τη χαμηλότερη τιμή αναλογικά.

Εντούτοις, μπορείτε να βρείτε τρίμηνα ή μηνιαία ασφαλιστικά συμβόλαια με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, τα οποία αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για όποιον επιθυμεί να μετακινεί για μικρό χρονικό διάστημα το όχημα του με σκοπό τις επισκέψεις σε συνεργείο, ή εποχική κίνηση.

Ελέγξτε εάν διαθέτετε ενεργή ασφάλεια

Για να βεβαιωθείτε εάν η ασφάλειά σας είναι ενεργή και το όχημά σας είναι καλυμμένο, μπορείτε να το ελέγξετε από την ιστοσελίδα του Κέντρου Πληροφοριών. Με αυτό τον τρόπο θα είστε ήρεμοι για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Μην ξεχνάτε ότι η ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός σας είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση παράβλεψης, υπάρχουν κυρώσεις, διοικητικά πρόστιμα, αφαίρεση πινακίδων κ.α.

Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πάρτε άμεσα προσφορά από τις καλύτερες ασφαλιστικές και εξοικονομήστε έως 250€ το χρόνο.