Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφαλεια αυτοκινητου | Ασφαλεια αυτοκινητου τιμες |

Είτε αναζητάτε μηνιαία, τρίμηνη, ή ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείτε να τις βρείτε όλες στο AsfaleiaGiaMena.gr. Για ποιο λόγο όμως να επιλέξετε τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου; Τα συμβόλαια τρίμηνης ασφάλειας είναι ιδανικά για όσους δεν επιθυμούν να μετακινούν τα οχήματά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Εάν διατηρείτε ένα καλοκαιρινό όχημα και δεν το αξιοποιείτε κατά τους χειμερινούς μήνες, τότε η τρίμηνη ασφάλεια θα σας εξασφαλίσει χαμηλό κόστος και το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. Δε χρειάζεται να δεσμευτείτε με το κόστος και τη διάρκεια της ετήσιας ασφάλειας.

Ασφάλεια αυτοκινήτου τριών μηνών

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες δε διαθέτουν συμβόλαια τρίμηνης ασφάλισης, ωστόσο με μια γρήγορη αναζήτηση στο AsfaleiaGiaMena.gr θα βρείτε αυτές που σας προσφέρουν συμβόλαια διάρκειας τριών μηνών, τι καλύψεις συμπεριλαμβάνονται στο καθένα, καθώς και το κόστος τους. Έτσι, θα μπορέσετε να τις συγκρίνετε μεταξύ τους και να βρείτε αυτή που σας συμφέρει περισσότερο.

H καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Πάρτε άμεσα προσφορά από 25 ασφαλιστικές εταιρείες και εξοικονομήστε έως 250€!

Πλεονεκτήματα 3μηνης ασφάλειας αυτοκινήτου

Εφ’ όσον πραγματοποιείτε συμβόλαιο διάρκειας 3 μηνών, έχετε ελευθερίες και πλεονεκτήματα τα οποία δεν μπορούν να σας προσφέρουν οι ασφάλειες μεγαλύτερης διάρκειας.

Την τρίμηνη ασφάλεια μπορείτε να την ανανεώνετε για όσα 3μηνα θέλετε. Δηλαδή, μπορείτε να την ανανεώνετε κάθε 3 μήνες, ή εάν επιθυμείτε να την ανανεώνετε μία φορά το έτος, για τους μήνες που προτιμάτε. Επομένως, εάν κυκλοφορείτε το όχημά σας για μικρό χρονικό διάστημα, θα ξοδεύετε και λιγότερα χρήματα στην ασφάλισή του.

Η τρίμηνη ασφάλιση εξυπηρετεί επίσης εκείνους που διαθέτουν όχημα το οποίο δε χρησιμοποιούν και αποφασίζουν να το πουλήσουν. Η διαδικασία της πώλησης ίσως χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα με ελέγχους από το συνεργείο και από τον επόμενο αγοραστή. Επομένως, η ασφάλεια διάρκειας τριών μηνών είναι ιδανική για αυτές τις περιπτώσεις.

Μπορείτε να εκδώσετε άμεσα και εύκολα μια τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, μέσα από τις online πλατφόρμες των ασφαλιστικών εταιρειών. Κατόπιν της πληρωμής του συμβολαίου σας, θα τη λάβετε άμεσα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, μέσα σε 60-120 λεπτά.

Τιμή τρίμηνης ασφάλειας αυτοκινήτου

Το κόστος των τρίμηνων ασφαλειών είναι αυξημένο αναλογικά με τα εξαμηνιαία και ετήσια συμβόλαια, καθώς οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις έως 35% στα συμβόλαια διάρκειας ενός έτους, κάνοντάς τα ιδιαίτερα ελκυστικά για τους πελάτες τους.

Αναλογιστείτε ότι όσο πιο μικρή διάρκεια έχει το συμβόλαιό σας, τόσο μεγαλύτερα ασφάλιστρα θα πρέπει να πληρώσετε. Αναλογικά, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το κόστος της τρίμηνης ασφάλειας επί 4 και να το συγκρίνετε σε σχέση με το κόστος των ετήσιων συμβολαίων. Βέβαια, εάν επιθυμείτε να συνάψετε τρίμηνο συμβόλαιο ασφάλισης, προφανώς θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος και πιθανότατα δεν θα έχετε σκοπό να ανανεώσετε 4 φορές το ίδιο πρόγραμμα ασφάλισης.

Γιατί να κάνετε τρίμηνο συμβόλαιο ασφάλισης;

Τα συμβόλαια ασφάλισης διάρκειας τριών μηνών συνηθίζεται να επιλέγονται από κατόχους αυτοκινήτων που επιθυμούν να μπορούν να μετακινήσουν το όχημά τους για συγκεκριμένο λόγο, όπως για μετακίνησης από/προς συνεργείο, για πώληση, εάν το χρησιμοποιούν μόνο για τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του έτους ή ακόμα εάν δεν διαθέτουν τα χρήματα να προ-πληρώσουν συμβόλαια διάρκειας 6 ή 12 μηνών.

Για την τελευταία περίπτωση, οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει ένα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με τα οικονομικά οφέλη και τις εκπτώσεις που του προσφέρει, αλλά στην πράξη να το εξοφλεί σε μηνιαίες άτοκες δόσεις. Άλλωστε, τα ετήσια συμβόλαια μπορούν να έχουν έκπτωση έως 40% σε σχέση με τα τρίμηνα.

H καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Πάρτε άμεσα προσφορά από 25 ασφαλιστικές εταιρείες και εξοικονομήστε έως 250€!